When the cold is kicking in

This post contains adlinks from Adviral1. Tröja / 2. Byxor / 3. Tröja / 4. Byxor / 5. Tröja / 6. Byxor

Nu när det är lite kallare ute och snön kommit så är det ju verkligen skönt med ett underställ under kläderna.
Och bara för det måste man ju inte ha ett underställ som typ är svart och tråkigt utan du kan ha ett som är lite snyggt också.

Här ovan visar jag tre stycken


#nouw30daychallenge

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

crusin café

Halloj

Har verkligen haft en super dag idag, vi började med att åka och tvätta Cadillacen på ok.  Efter det så handlade vi bara lite till middagen imorgon, och sen satt vi och myste lite här i stugan innan vi käkade middag och drog iväg.

Vi åkte till ett ställe som heter Östanbro crusin café, dom brukar ha "fredagsmys" på fredagar. Men eftersom att summer meet startar imorgon så hade dom typ lite uppvärmning idag. Det är alltså ett gulligt par som har gjort iordning sitt hem som ett café från typ 50-60 tal, tänk typ grease. Och dom anordnar då träffar lite då och då, och säljer lite fika eller hamburgare för inte alls mycket.

super ställe verkligen, ett måste att besöka om man tycker om den gamla stilen. Dom som har det va även sjukt trevliga, dom kunde liksom komma och sätta sig vid en och prata.

Sen tog vi ett varv på stan och det va rätt mycket jänkare här redan nu.

Imorgon blir det fältet och kolla på saker sen börjar allt dra igång. Så nu ska jag sova. Vi hörs imorgon

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Vart lite nytt

Halloj

Hoppas ni haft en bra helg och gjort något roligt, jag hängde med mamma i mall of Scandinavia igår. Det va mysigt. vi gick mest runt och bara kollade och sen tog vi en fika på espresso house. Vi gick sedan in på gina tricot och där hittade jag lite saker på rea.

va även inne på rituals och köpte sån där doft grej man har hemma så ska bli spännande och se om det doftar gott här hemma av den ☺

Nu ska jag snart dra iväg till kungens kurva och kolla på lite saker och sen hämta hunden hemma hos mamma.

Men vi hörs senare.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta