vill göra om i vardagsrummet

This post contains adlinks from AdviralVITT VITRINSKÅP / SVART VITRINSKÅP

Vi är ju inne på att köpa ny soffa och även att göra ett sovrum uppe på vinden och då blir det mer plats över i vardagsrummet, och då vill jag lyckas få in ett vitrinskåp som passar ihop med resten av allt vi har inne i vardagsrummet.
Så här ovanför visar jag några fina vitrinskåp som jag känner skulle kunna passa in med våran stil.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

foodaholics
foodaholics,
Det svart skåpet var så fint😍nouw.com/foodaholics
Loottzz
Loottzz,
Ja jag tyckte också lite mer om det svarta. Men sen så vill jag ju ha lite mörkare i vardagsrummet också ❤️nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

crusin café

Halloj

Har verkligen haft en super dag idag, vi började med att åka och tvätta Cadillacen på ok.  Efter det så handlade vi bara lite till middagen imorgon, och sen satt vi och myste lite här i stugan innan vi käkade middag och drog iväg.

Vi åkte till ett ställe som heter Östanbro crusin café, dom brukar ha "fredagsmys" på fredagar. Men eftersom att summer meet startar imorgon så hade dom typ lite uppvärmning idag. Det är alltså ett gulligt par som har gjort iordning sitt hem som ett café från typ 50-60 tal, tänk typ grease. Och dom anordnar då träffar lite då och då, och säljer lite fika eller hamburgare för inte alls mycket.

super ställe verkligen, ett måste att besöka om man tycker om den gamla stilen. Dom som har det va även sjukt trevliga, dom kunde liksom komma och sätta sig vid en och prata.

Sen tog vi ett varv på stan och det va rätt mycket jänkare här redan nu.

Imorgon blir det fältet och kolla på saker sen börjar allt dra igång. Så nu ska jag sova. Vi hörs imorgon

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta