Underlätta vardagen genom planera veckans middagar

Det är säkert inte bara hemma hos oss det alltid är samma fråga om vad man ska äta till middag? Och oftast får man ingen variation så man äter typ samma sak varenda vecka. Och man åker och storhandlar men måste ändå handla flera gånger i veckan då man alltid glömmer hälften trots att man handlar för 3-4000 varje gång man storhandlar.

Men nu vill jag ha slut på detta och tänker planera veckans middagar för varje vecka, så en gång i veckan ska jag sätta mig och skriva ner nästa veckas middagar för att därefter gå in på icas hemsida och klicka i allt som behövs inför nästa vecka och betala och hämta det antingen inne i Eksjö eller Vetlanda färdigpackat att bara lasta in i bilen.

Anledningen till att jag tänker göra såhär är för att det inte är så himla enkelt att gå med både barnvagn och vagn för att handla och jag vill inte sätta hans babyskydd i kundvagnen heller för då kan jag ändå inte handla ordentligt. haha

Men sen har vi ju då det stora bekymret att man ska komma på vad man ska äta för varje vecka. Så för att slippa sitta och tänka mig blå så har jag beställt en skrivbok från personlig almanacka som jag ska fylla med alla olika sorters middagar som vi äter här hemma och även alla nya påhitt vi lyckas komma på då vi älskar experimentera fram middagar.

Så när den kommer hem så är det bara för mig att sätta mig och börja fylla in alla olika maträtter i olika kategorier.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Gud vad smart☺️❤️
nouw.com/johannna
Loottzz
Loottzz,
ja nu ska man bara lyckas få till det 😂
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229