Tröttheten själv

Hello mina fina

Kom hem för en liten stund sedan och har nu suttit vid datan och kollat på dom bloggar jag följer.
När jag hade vaknat till och ätit så åkte jag till Skärholmen och mötte upp mamma, Hon skulle köpa lite saker och jag gick mest med. Hittade dock en morgonrock jag vill ha från Kappahl så får väl se om jag köper den nu vid lön.

Har massor som måste göras men är så sjukt trött hela dagarna, antagligen för att jag är gravid. Så jag har ingen ork till nått av det jag absolut måste göra, vilket gör att jag bara känner mig stressad.

Ja ni ser ju här ovan och det är bara det jag kommer på, men har säkert glömt hälften.

Vi har jag dessutom planerat om hur vi ska flytta.
Vi tänkte ju först lasta bilen den 25 december och dra tidigt 26 december, men då det är svårare att få tag i bilar och sånt under röda dagar så ändrade vi till att flytta alla grejer den 23 december.
Så den 22 lastar vi och sen åker vi ner tidigt lördag morgon.

Då vi ska fira jul här i Stockholm så åker vi ju upp igen sen när vi lossat allt där nere, och sen får vi bo hemma hos mamma i tre nätter. Och på måndagen så städar vi ur lägenheten och sedan drar vi hem helt enkelt.
Men är ju som sagt en hel del som ska fixas. Hela lägenheten är ju kvar att packa ner och rensa, vi har ju bara kört ner vind och förrådet och en massa grillar vi fick av Kims pappa.

Så nu måste jag börja tagga till lite, kanske borde ta mig en chai latte.
Hoppas ni har mindre stress och är betydligt piggare där ute.
Kram

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Jeanettemyhr
Jeanettemyhr,
Vad spännande med en flytt 😊 lycka till
nouw.com/jeanettemyhr
Loottzz
Loottzz,
spännande men otroligt mycket som ska fixas 😂 lättare att flytta inom samma län, men nu ska man flytta 35 mil så man måste försöka få med allt i ett lass 😂😂
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229