Tisdag fast torsdag

God kväll

Är just nu på jobbet och jobbar fram till 22 ikväll, är dock väldigt trött eftersom att jag jobbade till 24 igår. Men idag går vi hem vid 22 sen är är det bara 3 dagar kvar att jobba innan frivecka.

I övrigt så rullar livet på, dock så har hästen lyckats dra på sig någon skada just nu som vi inte vet hur, var eller varför det blivit. Men han är stel,, tjock och varm i bak benen. Så just nu går han på smärtstillande.

Men vi hörs senare i veckan

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kejsarens nya stil

Halloj

Hoppas er början på denna fredag är superbra.
Jag vaknade för ca en timme sedan och har då packat och startat diskmaskinen.

Och nu ligger jag på soffan och har ätit lunch och kollar på kejsarens nya stil, man blir aldrig för gammal för vissa filmer 😊

Får se vad som mer händer idag. Ska se på talang sen ikväll iallafall men mer vet jag inte.

Hoppas ni får en superbra fredag.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

På väg hem igen

Halloj

Då va man på väg hem från Småland då, har haft en mysig helg här nere. Men man är ganska trött när det varit massa barn här också, vi skulle egentligen åkt hem igår men eftersom att alla barnen åkte hem så stannade vi en natt till i lugnet.

Imorgon är det dags för 4 dagars jobb innan det är helg igen, vilket är skönt. Öppnar denna vecka också så ska bli skönt.

Men vi hörs senare 😁

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta