Tiden går så fort

Herregud vad dagarna går och det känns som att jag inte hinner med någonting. Har visserligen inte gått upp tidigt någon dag heller. Men tänkte chilla nu denna vecka men från och med nästa vecka ska det bli lite mer ordning på torpet och komma upp ur sängen tidigare och kanske göra något. Funderar på att åka ner till öppna förskolan nästa tisdag och se hur det är där.

Men idag har jag iallafall varit till stallet redan och ska snart bli upp plockad av Kim så ska vi åka och hämta en sak utanför Vimmerby.

Men veckan som gått har väl inte varit alldeles för händelsefull förutom att Kims systrar med barn va här och hälsa på i helgen och sen att Casper vart hela 2 månader i lördags, alltså fatta 2 MÅNADER har gått sen han kom och det känns som han funnits för alltid. Numera sitter han och skrattar mest hela dagarna haha =).
Man får passa på och njuta av bebis tiden nu för den försvinner fortare än man tror.

Kram på er

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dags att göra sig klar

Ja här sitter jag vid köksbordet och pillar på datan och känner att jag nu måste göra mig klar och dra iväg till hästen. Ska först byta om och sedan gå en promenad med hunden för han får stanna hemma då jag ska möta Kim i Eksjö sen och handla lite.

Sen blir det väl hem och fixa lite nere i källaren då tanken är att vi ska försöka få upp varan gamla säng upp till vinden så vi kan använda det som gästrum nu under sommaren då det faktiskt går att sova där just nu. Själva stora mjuka madrassen är redan där uppe men själva stommen eller vad man säger behöver skruvas isär först innan vi kan bära upp den då det är lite trångt dit upp och sängen är 160.

Så det är vad min dag har att erbjuda så länge så vi hörs väl senare =)


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Kämpar sig framåt

Hej på er

Har varit dåligt med uppdatering senaste tiden, men med mycket jobb och allt annat som ska hinnas med så är det ju bloggen som hamnar i kläm.

Men om en stund ska jag göra iordning en matlåda jag ska ha med till jobbet, börjar 19:30 ikväll med ett pass. Och imorgon kl 07 börjar nästa så kommer hem imorgon kväll typ igen.

Saknar alltid Kim så himla mycket när jag jobbar såhär, men tror ändå att det är bra att vi slipper vara på varandra varenda eftermiddag/kväll.

Och planerar för att flytta till Småland fortsätter, väntar fortfarande om svar Ang kims jobb. Men han skulle prata med dom i Vimmerby nu i veckan .

Men jag uppdaterar när det finns tid.

hoppas ni haft det bra.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta