Ta tag i lite ärenden

God dag allesammans

Ännu en sval dag här i Småland och det är helt underbart. Dom här två svala dagarna så har jag verkligen kunnat äta ordentligt och även orkat mig upp ur sängen.

Men nu ska jag snart ta tag i lite saker jag ska göra idag, bland annat hämta ett paket och sen tänkte jag nog dyka in på Dollarstore och kika lite. Tänkte åka till den i Vimmerby då jag aldrig varit inne på den och sedan så ska jag ändå åt det hållet så lika bra.

Har inte gjort jättemycket här hemma idag ännu men det tar jag tag i när jag kommer hem igen tänkte jag, det jag däremot har gjort är att jag tagit emot paketet med dragkroken vi beställt till Passaten och sedan så gjorde jag klart min spara sida i min Bullet Journal som jag började med igår.
Men vi kan höras senare om vad som mer kanske händer idag för det vet jag inte ännu, mer än att jag försöker vräka Lilleman från magen så jag slipper all smärta och det jag har i kroppen. Värsta smärtan just nu är ju då knäna och nu drömmer jag till och med om hur jag ska lägga mig i sängen för att det inte ska göra ont i knäna och det är illa då. haha

Men ha en fortsatt trevlig dag


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229