Stockholm imorgon

Hej på er

Kom hem för en liten stund sedan och har ätit lite och även börjat packa lite inför min tågresa till Stockholm imorgon.
Va iväg förut till nya stallet dit jag ska flytta hästen och spånade upp hans box, så vi bara kan släppa in honom där när vi kommer fram på lördag.

Just ja jag har glömt att uppdatera er ang hästens flytt.
Vi lyckades hitta en B kortslastbil att hyra för bra pris. Så vi hämtar den kl 10 på lördag morgon och sen åker vi bara till stallet och tar in hästen och gör han klar för avfärd. Vi måste packa in sakerna som ska med också men det packar vi i ordning redan på fredag.

Så vi kanske kommer iväg runt 11 - 12 på lördag så kommer vi fram hit ner till nya stallet ca 16.
Kommer då att lasta av honom och släppa in honom i boxen så han får dricka och kissa och bara bekanta sig lite. Medans han står i boxen så packar vi in sakerna och sen när det är gjort så ska jag longera honom lite så han inte blir stel i kroppen efter den långa resan.
Så nu vet ni mer om det.

Imorgon går bussen härifrån 9:50 och då kommer jag till Nässjö 10:40 och tåget går 11:25 till Stockholm. vet att det blir lite väntetid där emellan men va bästa tiden och sedan så måste jag ju ta med hunden också så då blir han rastad medans vi går till bussen här och sedan tänkte jag låta han kissa av sig i Nässjö ordentligt innan vi går på tåget. Tar ca 2 h 50 min att åka tåget till Stockholm så är bra om han är rastad.

Blir sedan hämtad inne i Stockholm central av mamma eller Peter.

Och sedan blir det att åka ut till stallet och bara hänga och mysa med hästen.
Så då har ni fått reda på vad jag gjort idag och även vad som händer några dagar framöver.

Men vi hörs senare.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229