Snart halva veckan

Hej
Ja vart ska jag börja? Jo kan ju börja med helgen.

I lördags tog jag en riktigt lång sovmorgon, och när jag sedan orkade gå upp så åkte jag till stallet. Red ut med L och hennes häst, va mörkt men väldigt mysigt.
Åkte sedan till Tyresö och kollade hur det gick för Kim med hans systersons epa. Vart en sen kväll då vi inte va hemma först typ tolv.

Och på söndagen va det bara att gå upp tidigare, då jag hade thetis på morgonen att gå ut med. Men innan dess va jag tvungen att gå ut med våra hundar, Kim drog och körde cross och jag åkte till Bromma.
Efter thetis så åkte jag förbi hemma hos min chef och tog en fika och planerade lite hur vi skulle lägga upp inlärningen på dom två nya som ska in, en ska ju ta över efter mig när jag slutar och en ska ta dom hundar jag just nu har i Bromma.
Efter jag varit där så åkte jag hem i snöstormen och hämtade biljetterna till Horse show på friends, gick dit med min syster och hennes barn.
Men innan det så hjälpte jag min morbror med lite saker.

Igår vart det inte mycket mer gjort än att vi la om vinterdäcken på caddyn, så jag slipper halka runt hela tiden. Sen vart det bara en lugn hemma kväll med mys. Somnade dock efter mycket om och men med sjuk huvudvärk.

Vaknade upp imorse och hela höger kinden är svullen, ser ut som att jag varit i slagsmål eller har typ en bomullstuss innanför. Tror det är min ena visdomstand som härjar.
Åkte till stallet efter jobbet och skulle egentligen ridit med L men hennes häst hade tappat en sko så vi struntade i att rida och myste lite bara.
Kom hem och käkade och tog en varm dusch så min genom frusna kropp fick upp värmen igen.

Imorgon är det onsdag och det betyder att halva veckan gått, så snart är det helg igen.
men vi hörs imorgon ska försöka sova nu tänkte jag.
Godnatt

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

EmmyFermSandberg
EmmyFermSandberg,
Mysig blogg du har ✨
nouw.com/emmyfermsandberg
Loottzz
Loottzz,
Tack så mycket 😊
nouw.com/loottzz
Mikaela&Rebecca
Mikaela&Rebecca,
Härlig blogg med mycket inspiration! Hoppas du haft en jätte fin fredag och första December! KRAMISAR från oss! 😃
fitnessbyus.forme.se
Loottzz
Loottzz,
Åh tack så mycket. Ja den har varit bra hittills 😊 ha en trevlig helg ni två. Kram 😊
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229