skötbordet


Hej

Tänkte att ni ville se hur skötbordet blev efter att jag målat klart det och möblerat.
Jag fick ju ett skötbord från min syster som jag då målade om eftersom att det va trä färgat från början och vi ville ha det vitt. Själva skötbordet kommer från början från Ikea och heter SNIGLAR. Ett väldigt simpelt skötbord men som ändå går att piffa upp hur man nu vill ha det.

Jag har visserligen inte piffat upp det mer än att jag målade det vitt men jag har ju möblerat det lite så som jag tror att jag vill ha det iallafall.

Och bredvid skötbordet har jag skaffat en förvaringsplats för kläder till lillen och kan då ha alla sköt grejer där uppe på som man kommer behöva använda till blöjbyten, och även ha hans kläder nära till hands om man skulle behöva byta ut något plagg.
Kände att den lilla byrån kommer räcka ett tag framöver då dom inte är så stora första året så kläder tar inte jätte stor plats och jag vill inte ha plats så jag kan samla på mig ner kläder än nödvändigt då dom ändå växer ur dom så fort. Jag tvättar hellre lite oftare.

Det enda jag ska försöka hitta nu som jag måste skaffa är en tvättkorg till enbart lillens kläder så jag lättare kan tvätta hans kläder bara och på så sätt hålla lättare koll på när jag måste tvätta. Men problemet är att jag än så länge inte hittat rätt "korg" som jag känner passar in ännu men det gör ju inget om jag skulle hitta den efter han kommit heller.

Och just ja en sak till är kvar vid skötbordet. Vi ska sätta upp typ som plexiglas på väggen runt skötbordet. Med tanke på att det är en lite pojke så kan det lätt hända att dom kissar när man byter blöja och kan då spruta åt alla håll haha och för att slippa tapetsera om den delen av rummet sen så är det lättare med nått man lätt kan torka av snabbt, ska även ha en matta under skötbordet och det sen så det blir nog toppen.

Men det va skötbordet det. Och alla förvaringskorgar kommer också från Ikea.
Jag tror att det kommer duga men det märker man som sagt när han kommit och man använder det.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

theamartinsson
theamartinsson,
Fint det blev! 😊🌸
nouw.com/theamartinsson
Loottzz
Loottzz,
tack. vart väldigt nöjd 😊
nouw.com/loottzz
MADDISENJ.SE
MADDISENJ.SE,
Blev jättefint!!
maddisenj.se
Loottzz
Loottzz,
tack är riktigt nöjd 😊
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229