Sjukvecka

God dagens

Hoppas ni mår bra och att ni inte är sjuka, här hemma har jag en sjukling och sen Casper som är lite snorig. Så Kim är just nu hemma från jobbet pga en förkylning och jag känner mig väl lite små krasslig men helt okej än så länge.

Men helgen har iallafall varit toppen vi hängde med Kims Plastbror som har hus här på gatan så dom kom ner från Stockholm i fredags och åkte hem i söndags. Dom har en dotter på 3 år som Casper fick mysa och "leka" med och vi satt och hade trevligt med dom och deras kompisar som va med.

Casper fick även testa pulkan för första gången, han hade nog roligt dock va han trött så vart bara en liten sväng och sen bytte vi till vagnen och han fick sova lite ute i friska luften. Det kom även massa snö så har varit mycket skottning i helgen och det fortsätter nu också.

Idag va jag på ännu en intervju och jag hoppas jag får detta då det va ett jobb med 5 skift och bra lön. Och efter intervjun så åkte jag och fixade till hästen innan jag åkte hem och skottade. Sen har jag bara suttit vid datan och även fixat lite i min bullet journal. Ska väl plocka iordning lite här hemma nu medans dom två sjuklingarna ligger och sover.

Hoppas eran vecka fortsätter vara både frisk och bra

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Loottzz
Loottzz,
Tack tack =)
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229