Sjukskriven...

Ja då va man sjukskriven 1 vecka framåt så och jag ska försöka vila upp mig så mycket det går samtidigt som det finns otroligt mycket att göra här hemma. Men Casper fick iallafall gå till förskolan idag så jag kan göra lite saker medans han är där samtidigt som jag kan vila.

Jag ska vika lite tvätt iallafall sen får vi se vad vi orkar med, är ju sjukskriven pga att jag typ är utmattad sen jag bytte till 2 skift men vet inte om det är något annat som spökar i kroppen så har en läkartid den 29 och då får vi se vad som säger. Annars är det bara att se om jag får jobba istället för pengarna måste ju komma in också.

Men den här veckan ska jag försöka att tänka lite på mig själv och göra sånt som får mig att bli utvilad samtidigt som jag mår bra och hoppas att det hjälper, imorgon ska jag åka till stallet när jag lämnat Casper och ta en liten lugn tur med hästen och få lite bra energi i kroppen. Inte direkt vad man kanske borde göra när man har barn på förskola men nu är jag ju också hemma pga utmattning och hästen är en av dom få saker som får mig att känna mig pigg och må bra så det är ju en av dom bästa saker jag nu kan göra för mig själv.
Han mår ju absolut som bäst med att få leka med andra barn en att bara sitta hemma med en mamma som inte är på topp.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229