Resten av veckan

God kväll
Vart hemma idag också då sömnen har varit lika med noll och jag vet att jag inte pallar nattjobb då, sen har jag ju själv inte varit på topp även fast jag slapp magsjukan.

Men tänkte nu dela med mig av resterande dagar av denna vecka i planeringen.

Onsdag:
Vila från stallet så hästen får vila men sova ut ordentligt imorgon och sedan blir det nog marknad inne i stan och sedan tagga till inför nattens arbete.

Torsdag:
Sova ut ordentlig efter nattens jobb och sedan blir det väl att åka till hästen och ta en skön tur ut i skogen och bara mysa.
Sen hemma blir det att fixa lite innan man åker och jobbar sista natten för denna månad.
Fredag:

När jag kommer hem på morgonen så är det bara att slänga in arbetsväskan och sätta sig i Kims bil för att åka upp till Stockholm för att hämta en bil. När vi kommer fram så har nog inte våran polare C kommit hem så blir nog en lunch på Kims syrras restaurang med en annan polare och sedan beger vi oss hemåt med två bilar.

Lördag:
Tömkörningskurs i stallet och det ska bli kul att vara med på då man alltid kan lära sig så himla mycket mer än det man redan kan. Sen blir det massa mys med familjen hemma.

Söndag:
Är typ låst i stallet hela dagen utom lite babysim vid 16. Har stalltjänst denna dag så blir att vara i stallet och sköta allt från 7 till 21 ca. Kommer inte hinna hem efter insläppen och innan kvällen pga babysimmet men det gör inget.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229