Önskelista till sovrummet

I sammarbete med Ellos.se

Alltså Ellos har så sjukt mycket fina saker.
Här ovan har jag samlat ihop några saker jag hade velat ha till sovrummet, dock är det två överkast men jag kan inte riktigt bestämma mig för någon av dom så hade gärna tagit båda.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kort helg

God Kväll

Hej på er
Då va denna helg snart över och det är dags att börja jobba igen, nattvecka står på schemat och jag börjar jobba 21 ikväll och 22 resten av veckan. Jobbar även natt nästa vecka så blir två veckor på raken med natt vecka innan det är dags för eftermiddags vecka igen.

Fick iallafall en ordentligt sovmorgon och har fått tagit det ganska lugnt hela dagen, och nu på eftermiddagen va vi iväg på babysim och vi fortsatte förbereda inför dykning som kommer ske nästa vecka.

Nu ska jag mest sitta och chilla medans jag kokar ägg och dricker kaffe och ladda upp inför att jag ska åka till jobbet runt 20 tiden.
Men jag hoppas ni haft en superbra vecka och helg.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Kan sitta själv

God förmiddag

Hoppas ni haft en bra dag hittills och att ni snart får ta helg.

Här hemma startade dagen tidigt , iallafall för Casper och Kim. Vid typ 7 gick dom upp och satte sig i vardagsrummet medans jag fick sova en stund till, så himla skönt och välbehövligt.

Det har inte blivit mycket gjort under förmiddagen mer än att titta och film och mysa. Men snart ska väl jag åka till stallet och fixa för att sedan bara mysa med familjen här hemma.

Vi julbaka lite igår och ska väl fortsätta i helgen.

Det va väl allt för nu

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta