No matter what

Har ni någon gång känt att vad ni än gör så räcker det inte till?

Så känner jag ganska ofta, det spelar ingen roll om jag jobbar dygnet runt en hel vecka så känns det som att det inte är bra nog. För det mesta handlar det om ekonomin som sällan håller hela månaden, men även om allt annat man inte hinner med p.g.a. att man jobbar hela tiden eller konstiga tider.

Man jobbar ju för att överleva, men man ska ju inte behöva jobba dygnet runt för att nästan gå runt en hel månad eller hur? Just nu känns det som att det enda jag gör är att jobba. Men känslan av att man knappt hinner städa hemma eller umgås med vänner och familj gnager en i bakhuvudet, men man kan ju inte jobba mindre heller för då klarar man sig inte istället. Alltså visst nu tjänar jag inte så dåligt att jag går på knäna och jag trivs väldigt bra på mitt jobb, men ibland skulle man även vilja kunna unna sig något roligt för sina hårt ihop tjänade pengar.

Vet inte om det är någon mer där ute som känner likadant ibland?

Kram på er

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kämpar sig framåt

Hej på er

Har varit dåligt med uppdatering senaste tiden, men med mycket jobb och allt annat som ska hinnas med så är det ju bloggen som hamnar i kläm.

Men om en stund ska jag göra iordning en matlåda jag ska ha med till jobbet, börjar 19:30 ikväll med ett pass. Och imorgon kl 07 börjar nästa så kommer hem imorgon kväll typ igen.

Saknar alltid Kim så himla mycket när jag jobbar såhär, men tror ändå att det är bra att vi slipper vara på varandra varenda eftermiddag/kväll.

Och planerar för att flytta till Småland fortsätter, väntar fortfarande om svar Ang kims jobb. Men han skulle prata med dom i Vimmerby nu i veckan .

Men jag uppdaterar när det finns tid.

hoppas ni haft det bra.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Is this my kind of outfit?

Innehåller Affiliate länkar


Satt och surfade runt på lite olika klädbutiker och hittade dessa saker på Gina Tricots sida, Hur snygg va inte denna outfit?
Jag försöker ju som sagt komma på min typ av stil på kläder, Eftersom att jag vill förnya min garderob med lite nytt som kan passa både vardag och fest.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta