När man måste välja

I Sammarbete med Lavendla.se


När jag va 20 år så vart mitt liv förändrat helt tvär, jag hittade min pappa hemma i sin lägenhet där han tyvärr avlidit tvärt. Som 20 åring när en vuxna liv efter skolan precis har börjat så rasade hela min väg samman.

Nu va det dags att planera en begravning och om jag ville ha Gravsten eller om han skulle ligga i Minneslunden tillsammans med resten av släkten, jag ville dock ha gravsten för jag vill ha en specifik och egen plats att gå till där jag vet att han faktiskt finns. Men som ung så va det inte så lätt av veta hur man ska göra så jag tog kontakt med ett företag som gjorde gravstenar och där fick jag superbra hjälp och även stöd, det va inte bara in bestäm dig och ut utan vi satt och prata och hon hjälpte mig få fram rätt sten efter hur jag berättat att min pappa va.


Det va ju inte bara att gå in och säga hej jag vill ha en gravsten utan det va väldigt mycket du kunde välja mellan, det är typ av sten, färg, text , form och en massa annat. Men med hennes hjälp och stöd så gick det så himla bra och jag vart sjukt nöjd med resultatet och jag hoppas pappa också vart nöjd, men det tror jag han vart och jag vet också att för honom spelade det ingen roll men för mig gjorde det de så han fick en gravsten även om han hade nöjt sig med minneslunden.

Jag har ju verkligen uppskattat att ha en grav att gå till där jag känner att här är det bara pappa, och där kan jag sätta mig ner och bara vara eller sitta och prata med honom om allt som händer i livet.
Jag önskar dock att jag hade kunnat flytta dit resten av släkten som ligger på samma kyrkogård men som ligger i minneslunden, men dom är ju iallafall i närheten och minneslunden är ju väldigt fin också.

Så om du vill ha gravsten så tveka inte utan ta hjälp av dom underbara människor som jobbar med detta för dom gör det med total medkänsla och hjälper verkligen till, vilket gjorde detta mycket lättare för mig som själv va ung och inte hade någon koll på något just då.

Lavendla kan man få hjälp med just dessa frågor och även beställa gravsten.
Så om du sitter i den jobbiga situationen och vill beställa gravsten så rekomenderar jag detta.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229