När man får ett bra erbjudande

Hej på er

Skulle uppdaterat mer igår, men behövde vila när jag kom hem och sen så fick jag ett medelande som fick mig att tappa allt jag hade i huvudet.

Fick ett erbjudande på eran mitt gamla jobb, Då alltså med fast lön, full lön vid semester och fasta tider och dagar. och även heltid. Är dock inte säkert än om det blir av då det beror på om en annan ska sluta. Slutar den personen så är platsen min, och jag tar nog det. Jag kan ju liksom inte leva med ovissheten om att jag inte vet vad jag får ut varje månad exakt. det är ju liksom lite jobbigt när man håller på med räkningarna. För Kim får lön 25 och jag 28 vilket gör att jag inte vet hur många av  räkningarna jag kan ta, för vi kan inte ta allt på Kim då vi måste ha så vi klarar oss tills min lön kommer. Då har jag hellre en fast månadslön där jag vet vad jag får ut varje månad. och även högre lön än jag har nu. för inte ens när jag jobb mellan typ 8-17 så blir det en bra lön. 
Och jag vet ju redan hur detta jobbet funkar och även hur cheferna är, och jag trivdes lika bra där som jag gör nu så det är inget konstigt.

Sen kommer även soppa kostnaden minska vilket är bra då jag knappt har råd att tanka just nu. och jag borde redan ligga på heltid nu men det går alldeles för trögt.  Så i december får jag svar om jag får jobbet.

hur hade ni gjort?
nu ligger jag på ca 12000 innan skatt. Och där får jag 21000 innan skatt plus semesterersättning och semestertillägg.

hade ni bytt?

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Jag hade bytt på en gång! Man skall trivas där man jobbar, och du verkar få mycket bättre förmåner där än vad du har nu och bättre lön. Du vet ju hur allt funkar där också så det verkar ju roligare 😊 så får du chansen så ta den, livet är för kort!
nouw.com/sandraaugustiinson
Loottzz
Loottzz,
Ja man måste ju tänka på framtiden, och jag är ju inte 20 längre utan blir 27 nästa år. Har inte tid att vänta på heltids anställning i flera år.
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229