Naprapat besök och varmchoklad

Hej alla fina

Hoppas eran måndag har börjat superbra och att den är bra resten av dagen.

Jag har precis satt mig ner i stallet med en kopp varm choklad och funderar på vad jag ska göra i en timme typ.

Va hos naprapaten vid halv 11 och han fortsatte att massera ut diverse spänningar osv, men jag kom på medans jag låg där att anledningen till min smärta i vänstersidan av ryggen och ner i typ sätesmusklerna är antagligen efter att jag ramlade av hösten i v. 19 av graviditeten och slog i just vänster höft och vänster sidan.
Så nu vet vi ju varför det är som det är och jobbar bort det.
Jag har fixat allt i stallet och skulle egentligen typ longera hästen men dom har precis fått lunch så kommer inte hinna det innan ett då kom och hans mamma kommer och plockar upp mig. Vi ska ju åka till. Jönköping och lämna in hans mammas bil till försäljning på vi köper din bil.
Jag ska smita iväg till netonnet ocksp medans dom fixar med papper för jag ska köpa en luftavfuktare till källaren.

Sen blir det väl hem och plocka hemma då det finns massor att göra hemma.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Varganess
Varganess,
Låter som en bra dag, gott med varm choklad! 😃 nouw.com/varganess
Loottzz
Loottzz,
Hade en otroligt bra dag 😊 ja det är ju så sjukt gott 😊 kram nouw.com/loottzz
Varganess
Varganess,
Det är det! Jag har ju en "regel" för mig själv att bara dricka varm choklad under månader med bokstaven "r" i sig, så det är verkligen dags nu! Ostmacka med varm choklad, finns inget bättre! ^_^ Kram!nouw.com/varganess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Chill fredag

Goddagens

Hoppas eran fredag börjat bra och varit bra hittills!

Vi tog oss upp hyfsat tidigt och åkte iväg och handla och fixa till hästen så vi kunde chilla här hemma en stund innan man gör lite nytta hemma.

Casper ligger just nu och sover här bredvid mig i soffan och jag tänkte sätta mig och pyssla lite i min Bullet journal och sen kolla på lite serier.

Igår va det dags för besök hos Bvc igen och allt såg bra ut och han vägde nu 6500 g och va 63 lång så han följde sin kurva bra.
Innan bvc så va vi inne på jysk och handlade lite småsaker som vi hittade, ska ta kort på allt och lägga upp här till er.
Men nu ska jag mysa vidare innan Kim kommer hem.

#nouwautumnchallenge

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Back home

God dagens

Äntligen är man hemma i lugnet igen, eller ah vi kom hem igår kväll runt 9 tiden.
Va väl både kul och stressigt att åka till stockholm. Det som va kul va väl att träffa folk man inte träffat på länge, men det är inte lika kul att man måste hjälpa folk med saker så fort man kommer upp. Men nu blir det nog inga mer långresor först efter lilleman kommer för jag känner att jag inte orkar sitta i bilen mer än nödvändigt för det känns typ som att höften brinner.

Så nu får folk komma till oss helt enkelt.

va iallafall förbi pappas grav och fixade så han har vårfint, gäller att passa på medans man är uppe i stockholm. Ska fixa en liten "minnesplats" här på tomten också där jag kan tända ljus och sätta någon blomma osv om jag känner att jag vill göra det.


Men nu blir det snart att åka till hästen och sen också fixa med lite annat här hemma.

Hoppas ni haft en bra helg och trevlig valborg

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta