Mitt i veckan bak

Halloj alla glada

Sitter just nu i soffan och chillar, har en morotskaka i kylen som håller på att svalna. Fick åka hem innan jag ens kom till jobbet idag då jag först spydde innan jag ens kommit upp till bilen, och sedan en gång till på väg till jobbet. Vilade typ hela dagen och sen åkte vi och hämtade ett nytt vardagsrumsbord som en skänkte bort. Är lite märken och sånt men tänkte bara klä ovansidan med dekorplast som ser ut som marmor så kommer det se bra ut.

Kommer vara hemma veckan ut och se om jag kommer må lika illa resten av veckan, sen nästa vecka har jag lite fler intervjuer.
Men imorgon ska jag följa med Kim till läkaren och kolla hans knä.

Men vi hörs imorgon 😊

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

2a advent

Hej på er

Idag är det andra advent och jag tycker december går sjukt fort, men det betyder bara att jag inte har så länge kvar på mitt nuvarande jobb.

Vaknade upp imorse och tog en dusch och sedan åkte vi in till Eksjö och kollade deras julmarknad, den va inte så stor så vi hade gått igenom den på tio min 😂 men mysigt ändå.
Nu ska vi äta lite frukost och sedan börja packa iordning och röra oss hem till Stockholm igen.
Hoppas ni får en super bra 2a advent idag iallafall.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Förkyld och dåligt väder

hej på er.
va några dagar sen sist, va mycket som hände i helgen men tänkte skriva ett inlägg om det senare idag.

Inte det skönaste vädret idag, och till råga på allt så vaknade jag dyngförskyld imorse. Antingen vart jag det efter helgen eller så  har Kim smittat mig som vart förskyld redan i söndags. Men det är bara att jobba på, eftersom att vi inte har någon som kan hoppa in och jobba om nån av oss är sjuka. Så dålig arbetsmoral har vi inte, Fast om jag ska vara ärlig så hade jag varit hemma om jag kunde då jag inte blir bättre av att flänga omkring ute just nu.

Men halv två ska jag till läkaren och prata om min viktnedgång så får en liten paus då.

men vi hörs senare om vad som hände i helgen.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta