Mitt förhållande


Hur hittade vi varandra?

Tänkte dela med mig av hur det kom sig att jag träffade kim och hur vi vart tillsammans.
Däremot va det inte att vi bara började träffas och sen vart det vi utan det va lite konstig i början.

Det började väl med att jag träffade kim genom två gemensamma kompisar vi hade då och även har nu, och det va väl inget konstigt med det. Men sen så började vi sms:a med varandra runt jul 2009 , och det fortsatte bara och vi började ses en del. Men vi gick ju inte ut och åt direkt utan vi åkte runt i bilen eller satt hemma och kolla på film.

Men kim va vär inte riktigt den typ av kille jag sökte, jag va väl fortfarande fast för dessa "Bad boys" och kim va inte riktigt den typen. Så jag fick aldrig dom känslorna för kim, trots att han va hur bra som helst och han hade starka känslor för mig.

Så jag sa till kim hur det låg till och han vart ledsen och sur, vilket jag förstod fullt ut sen.
Men han försvann och sa upp kontakten med mig och jag träffade en annan kille jag vart tillsammans med. Denna kille va verkligen inte bra och han sårade mig mer än han gjorde mig lycklig, han va även otrogen och ljög för mig.

Det förhållandet höll bara 4 månader och efter det så började jag komma underfund med att det va kim jag behövde i mitt liv, så jag skickade iväg ett sms och vi började prata lite smått. Men kim vågade inte riktigt släppa in mig direkt, vilket jag förstod då jag sårat honom. Men jag försökte allt jag kunde att visa att jag verkligen ville vara med honom, och till slut så vart det vi och jag kände mig hel på något sätt.

Så om man säger såhär så bara för att man tror att man vill ha nån annan typ av kille så kanske den killen som finns precis framför dig är den rätta. Men jag behövde nog bara träffa en "Bad boy" till för att inse vad det var jag behövde.

Så det är inte alltid man inser vem som är den rätta, och det behöver inte alltid vara kärlek vid första ögonkastet för att inse det heller.
så det är så vårat förhållande började och vi har nu varit tillsammans i 6 år =) Och många framtidsplaner har vi=)

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229