Man behöver inte vara perfekt

Det känns som att alla strävar efter att nå perfektion hela tiden, men varför måste allt vara så perfekt?
Duger man inte om man inte har den perfekta lägenheten, den perfekta bilen, den perfekta outfiten, eller den perfekta väskan?

Det finns nog ingen som är HELT perfekt, utan jag tror alla har nån sida som dom inte visar som är deras mindre "perfekta sida". Men dessa sidor ser man sällan hos folk.

Men en sak ska man komma ihåg och det är att man aldrig ska jämföra sig med andra, för du kan aldrig bli som någon annan. Utan det enda du kan tänka är att denna personen är en förebild och drivkraft till dig.

Sen det här med alla Fancy bilder folk lägger upp på rena och välstädade hem, Jag tror inte att folk har det så hela tiden hemma utan det är bara just då när dom tar bilden. Jag tror även att om det är något i vägen som "förstör" bilden, så flyttar dom det så länge. Men varför inte bara visa hur man har det egentligen? Visa att det är okej med en inte helt totalstädad lägenhet jämt? Jag vet att jag aldrig kommer ha en sån välstädad lägenhet jämt, men vet ni det gör mig inget.  Säger som mamma alltid sagt: "Hellre lite skit i hörnet, än ett rent helvete"

Och det finns ingen förebild som är helt perfekt heller, men man ser upp till det som man gillar med dom helt enkelt. Och det är helt okej tycker jag.

Så man behöver inte sträva efter att bli perfekt, för det behöver man inte vara. Alla bloggar behöver inte heller vara så perfekta jämt. I min blogg så kommer ni iallafall inte se det där "Perfekt städade rummet" eller något annat, för sån är inte jag. Så länge jag mår bra och är lycklig så är det bra för mig.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229