Magsjuka och nattvecka

Halloj

Här sitter jag uppe och bara kollar på Youtube och försöker hålla mig vaken några timmar extra, är dock väldigt trött nu då jag somnat sent flera nätter nu men fått gå upp vid typ 6 för att Casper vaknat och Kim inte kan ta honom.
Och Kim kan då inte ta honom för att han varit magsjuk sen i fredags och har typ lyckats tajma in att behöva springa till toan samtidigt som Casper vaknat, och han har väl inte riktigt varit på topp heller men jag hoppas han är bättre imorgon bitti för då kan jag kanske gå och jobba imorgon kväll.

Jag har egentligen nattvecka denna vecka på jobbet men jag vill för det första inte smitta ner resten av jobbet och sen kan ju inte heller Kim klara av Casper just nu heller när han själv är helt nere.

Jag har iallafall lyckats hinna med hästen under dom tillfällena som Kim mått som bäst, dock så fick Casper följa med till stallet igår så igår vart det vila för hästen men det gjorde inget.

Idag vart det iallafall en tur ut i skogen med två härliga stallkamrater dock bara i skritt men min häst och en av dom andra hästarna är inte igång och är gamla så det va perfekt men nu ska jag börja öka på längden på mina skritt turer med hästen:

Ne om man skulle avrunda tiden med datan nu och kolla liten stund till på Youtube och sen gå och sova lite.

Men under tiden så kan väl ni kommentera nedan om vad ni vill se mer av på bloggen?
Kram på er och god natt

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229