Lördagsmys eller fys?

Halloj

Sitter ni också och kollar på mello finalen?
Här sitter vi visserligen inte utan vi ligger utslagna i soffan båda två, och Kim somna precis till.

Men vi började våran lördag med att åka och tvätta bilarna i Nässjö, både dammsög och torkade ur dom inuti och sen ordentlig tvätt utanpå.

Efter det åkte jag till stallet och fixade med hästen. Tog det verkligen lugnt och njöt av att bara vara där. Stod och myste en lång stund innan vi gav oss ut på ca 30 min tömkörnings tur, och han jobbade på bra i skritt. Han fick trava en liten bit på vägen hemåt dock inte så långt då jag inte orkar just nu med magen men sen så kommer nog ett av våra pass i veckan vara just tömkörning antingen ute eller på banan så jag får upp kondisen haha.

Men nu är vi som sagt utslagna båda två och ska sova efter Melodifestivalen.
Imorgon väntar städning nere i källaren bland massa kartonger och sen hästen såklart.

Så vi hörs imorgon

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hästens flytt

Det här med att flytta hästen 32 mil är ju inget man gör på sekunden direkt.

Hade det bara varit någon mil emellan så hade man flyttat honom nu till helgen, men då det är lite längre så krävs det mer planering.


Väntar på svar från transportfirman som ska köra honom om när han kan, förhoppningsvis redan den 20 januari. Men annars blir det väl så fort han har tid efter.

Vill ju verkligen ha hit honom nu så jag kan åka ut till honom och rida och bara ha det mysigt.

Har ju ändå hittat ett stall där jag verkligen kan hålla igång honom ordentligt, då det finns både ridhus och ridbana som är bra plus en massa ridvägar. Och det finns även spolspilta så man slipper stå och borsta leriga ben.


Ne hoppas verkligen att det blir så snart som möjligt, så fort jag vet datum så ska jag åka till stockholm och hämta alla hans saker i caddyn.


Måste även kolla upp med hovslagare så fort han kommer för i typ början av februari måste han skos om igen.


Men allt löser sig nog, jag kommer uppdatera er så fort jag vet mer.


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

julklappar

Hej på er

Hoppas ni haft en super bra fredag!
Min har varit väldigt bra.
Efter jag vaknat och ätit frukost så åkte jag till mamma och hängde med henne, hjälpte henne att slå in julklappar som hon Inte slagit in, sen hjälpte hon mig att färga håret då jag tröttnat på det grön/blåa i topparna. Så nu vart det lila igen.

Jag och Kim åt även middag hemma hos mamma då Peter inte va hemma, sen åkte jag och Kim in till stan och kollade på Lucia cruisingen. Va mycket bilar och folk där inne så vi stod där inne och kollade ett par timmar.

Nu blir det sova då jag ska med mamma till hund mässan imorgon i Älvsjö.

Så vi hörs imorgon 😊

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta