Lite Ikea grejer

Va ju på Ikea i måndags med mamma, Peter och Kim.
Vi åt julbord och jag och Kim testade ut våra madrasser vi ska köpa, Sen gick vi runt och kollade på massa annat vi kanske kan få plats med och kan behöva också nu när vi flyttar. Men det absolut viktigaste är ju att möblera allt där hemma först och sedan se vad man kan få plats med.

Här nedan kommer jag visa en bild på saker jag kollat på. Några har samma funktion bara att jag inte bestämt mig för vilken jag vill ha eller vilken som kan passa in.


Allt kommer då från Ikea så om ni är sugna på att kolla in detta så är det bara att gå in på
Ikea´s hemsida

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

2a advent

Hej på er

Idag är det andra advent och jag tycker december går sjukt fort, men det betyder bara att jag inte har så länge kvar på mitt nuvarande jobb.

Vaknade upp imorse och tog en dusch och sedan åkte vi in till Eksjö och kollade deras julmarknad, den va inte så stor så vi hade gått igenom den på tio min 😂 men mysigt ändå.
Nu ska vi äta lite frukost och sedan börja packa iordning och röra oss hem till Stockholm igen.
Hoppas ni får en super bra 2a advent idag iallafall.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Förkyld och dåligt väder

hej på er.
va några dagar sen sist, va mycket som hände i helgen men tänkte skriva ett inlägg om det senare idag.

Inte det skönaste vädret idag, och till råga på allt så vaknade jag dyngförskyld imorse. Antingen vart jag det efter helgen eller så  har Kim smittat mig som vart förskyld redan i söndags. Men det är bara att jobba på, eftersom att vi inte har någon som kan hoppa in och jobba om nån av oss är sjuka. Så dålig arbetsmoral har vi inte, Fast om jag ska vara ärlig så hade jag varit hemma om jag kunde då jag inte blir bättre av att flänga omkring ute just nu.

Men halv två ska jag till läkaren och prata om min viktnedgång så får en liten paus då.

men vi hörs senare om vad som hände i helgen.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta