Life update!

Whats happend in my life lately

Nu va det ett tag sedan ni hörde av mig så jag tänkte catcha upp lite med er.Det har ju varit en massa saker som hänt denna sommar och jag har haft en toppen semester med vänner och familj.

Big Lake Run
Började semester med att dra upp till rättvik med ett gäng för Bil lake run, och det är en jänketräff som är varje år. Detta året va första gången jag åkt på detta så det va ganska trevligt, Vart dock dunder förkyld på vägen upp så va helt död hela helgen. Men försökte ändå ha så kul som möjligt.


Power meet västerås
Hem och vila efter big lake och börja förbereda sig för en helg i västerås och power meet. Vi hade bokat stuga där från fredagen till söndagen så det va riktigt skönt. Vi brukar annars bara åka över dagen. Och vi hade en riktigt härlig helg där i västerås.

Härliga kvällshäng
Det har varit många härliga sommarkvällar som man spenderat på alla olika ställen, Riktigt mysigt faktiskt. Och hur nice är det inte när man är med sina vänner.

Småland
Sen så åkte jag ,kim & L till småland i 5 dagar, kim har landställe där så vi brukar åka dit några gånger per år , men oftast bara över helgen så vi passade på att åka iväg lite längre. Och medans vi va där nere så åkte vi till high chapparal, jätte roligt och mysgt.

Stockholm cruising
Sen va det dags för stockholm cruising inne i stan, Dock va det lite halv tråkigt detta år, Inte lika mycket jänkare som det brukar. Men över lag en väldigt trevlig kväll.


Sen är det ju lite annat som hänt och som kommer hända så som hästflytt, stambyte, semestern är slut och vi ska försöka lyckas byta lägenhet.
Men detta va iallafall lite som hänt mig senaste tiden.
You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229