Kort runda i en snöig skog

Halloj

Nu har jag tid att sitta vid datan igen. fick börja med maten och lite annat direkt när jag kom hem.

Men hade verkligen det jättemysigt ute i stallet idag. Gjorde som jag gjort tidigare dagar att jag börjar med att mocka och fixa mat för då har jag all min andra tid till bara hästen.

Så jag fixade med allt annat först och sedan tog jag in honom och gjorde honom iordning, vart så sugen på att rida och igår så förklarade en tjej i stallet hur man kunder gå eller rida en runda som tar ca 20 min. Så jag sadlade på och red iväg. Självklart va han pigg och framåt men det är okej. Men vi hittade runt och alla vägar jag typ red på va som gjord för en snö galopp. Så himla mysigt va det.

Imorgon ska han få bara vara för då ska han släppas ihop med den han ska stå med i hagen så tänkte bara åka ut och fixa allt annat och sen får han vara ute i hagen och bekanta sig med sin nya kompis.
Och på onsdag tänkte jag rida inne i ridhuset en liten sväng, inget avancerat utan mer en lite vänja sig med ridhuset tur.

Men vi hörs mer imorgon

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Härligt 😊

nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Mål för januari

Månadens mål för januari
Dock inte så många men kände att man kan börja lite lätt.

1. Fota bilder till bloggen

2. Uppdatera mer om graviditeten

3. Ta långa promenader med hunden


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Snart helg

Godmorgon allihopa

Bara några timmar kvar till helg, och långledigt.
Vi kommer inte ha många hundar på jobbet idag så det kommer vara hur lugnt som helst, kommer dock att bli sjukt seg men eftermiddagen kommer nog rassla på.

Efter jobbet blir det bara hem och duscha, för sen ska vi åka mot Småland. Ska bli skönt att komma bort från Stockholm några dagar.  Ska till Elmia på lördagen och kolla på en bil mässa dom har runt påsk varje år, så det ska bli roligt.
Utöver det så blir det mest att ta det lugnt och chilla.

Ne nu ska ska hänga tvätten på jobbet.
Vi hörs sen och hoppas ni får en superbra dag.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta