Kollar runt och drömmer mig bort

Halloj

Nu när det äntligen är klart med flytt ner till Småland så har det blivit massor att fixa, så idag har jag börjat rensa och slänga en massa saker man aldrig använder.

Igår åkte vi fram och tillbaka till Småland med folkrace bil och lite annat i caddyn, och om typ två veckor drar vi ner igen med ett lass med typ kartonger.

Längtar så till att få möblera och att sedan börja måla och fixa lite där i huset, så nu under kvällen har jag suttit och kollat på rustas hemsida och typ kollat ur saker som jag vill ha. Och jag skulle kunna sitta hela natten och kolla men måste snart sova.

Så nu ska jag kolla klart på rusta och sedan gå och lägga mig.

God natt


#rusta #inredningsinspo

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lätt , lent och glansigt hår

Testade den där balsamsprayen idag efter att jag tvättade håret, sprayade i det när jag fått håret handdukstorrt och sen fick det självtorka. För det första så torkade det fortare wag sen så vart det en helt annan kvalitet på håret. Det vart mycket lättare, det tovade sig inte alls på hela kvällen och va fortfarande mjukt och lent när jag kom hem för en stund sen. Och sen själva lystern man fick i håret va helt AMAZING!

Ska fortsätta ha i denna spray efter att jag tvättar håret och se om det ger samma resultat varje gång. 😊

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Inget alla hjärtansdag firande idag ;)

Ne det här med alla hjärtans dag är inget för oss. vi kan visa vår kärlek alla dagar om året inte bara en.
Så jag har städat hemma och kim har hjälpt min mamma med hennes bil som dom ska sälja.

Och ska snart gå och lägga mig fast innan dess ska jag upp till garaget och fixa nya filtar i burarna till hundarna på jobbet.

Och efter jobbet imorgon så ska jag fortsätta här hemma, ska sätta mig och kolla inspiration för möblering och förvaring på små ytor.

Hörs imorgon

​Saknar sommaren

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta