Kämpar sig framåt

Hej på er

Har varit dåligt med uppdatering senaste tiden, men med mycket jobb och allt annat som ska hinnas med så är det ju bloggen som hamnar i kläm.

Men om en stund ska jag göra iordning en matlåda jag ska ha med till jobbet, börjar 19:30 ikväll med ett pass. Och imorgon kl 07 börjar nästa så kommer hem imorgon kväll typ igen.

Saknar alltid Kim så himla mycket när jag jobbar såhär, men tror ändå att det är bra att vi slipper vara på varandra varenda eftermiddag/kväll.

Och planerar för att flytta till Småland fortsätter, väntar fortfarande om svar Ang kims jobb. Men han skulle prata med dom i Vimmerby nu i veckan .

Men jag uppdaterar när det finns tid.

hoppas ni haft det bra.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Is this my kind of outfit?

Innehåller Affiliate länkar


Satt och surfade runt på lite olika klädbutiker och hittade dessa saker på Gina Tricots sida, Hur snygg va inte denna outfit?
Jag försöker ju som sagt komma på min typ av stil på kläder, Eftersom att jag vill förnya min garderob med lite nytt som kan passa både vardag och fest.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Allt har gått bra

God kväll

Kom hem från stallet för två timmar sedan och har fixat iordning inför besiktningen av kök och badrum innan stambytet.

Vart även en sen dag på jobbet då jag tog min chefs eftermiddagshundar, så slutade inte först typ fem. Åkte sedan direkt till stallet och ville Börja  fixa iordning i skåpet, fick lite gjort och borstade även av exet lite. Han verkar vara glad över att vara tillbaka iallafall, även om det är lite dyrare så måste jag göra det som är bäst för honom i nuläget. Sen får vi se vad framtiden utvisar.

Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla lite youtube klipp innan det är dags att sova.
vi hörs nog imorgon. 😊

Världens bästa gamla farbror. Du och jag till slutet. ❤

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta