Inför förlossningen

Då va vecka 36 här och det betyder att det är 4 veckor kvar till BF men han kan ju komma innan eller efter men iallafall.

Jag känner mig väl rätt lugn inför förlossningen hittills, men det kanske beror på att jag ofta kolla på Margaux´s förlossningsvlogg. Då den videon verkligen visar hur det kan vara men nu hade hon ändå en "normal" förlossning men jag känner inte att jag tänker hetsa upp mig och tro att det kommer vara hemskt, men inte heller att det kommer vara guld och gröna skogar utan jag tar det som det kommer som med allt annat.

Jag är ju ändå sån som tar saker som det kommer för ingen kan ju säga hur jag kommer tänka, känna eller må av något. Och jag har inte heller planerat att använda mig av nått mer än typ lustgas, då jag helst vill klara mig igenom ändå. Men det återstår att se helt enkelt.

Har även frågat om Kim börjar bli nervös man han säger att han inte är det än iallafall och ja han är inte den som stressar upp sig i onödan, vilket är bra för min del.
Ne men med tanke på mina tidigare aborter med hemska smärtor osv och även mitt utomkvedes så känner jag mig ganska lugn nu iallafall. Min smärttröskel är ju väldigt hög så det krävs mycket innan jag verkligen kvider av smärta.

Ja detta va väl lite av mina tankar inför förlossningen.
Här nedan får ni se Margaux´s video också.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

MittLivMinaBeslut
MittLivMinaBeslut,
Jag har bara tagit lustgas på alla mina 3 förlossningar ! Smärtan som blir är helt klart värt det när bebis kommer upp på magen!
nouw.com/mittlivminabeslut
Loottzz
Loottzz,
ja jag tänker inte använda mer än nödvändigt. jag är ju inte jätte känslig för smärta iallafall så förhoppningsvis klarar jag mig. men man vet aldrig. dock kommer jag aldrig va rygg bedövningen då jag vill känna mina ben och allt hela tiden.
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229