Im back

God Morgon

Nu är jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll pga en rad olika saker, Har ju inte mått så bra pga min viknedgång och det har även varit lite annat.

Som tillexempel så va jag på lungröntgen och ultraljud av magen då vi inte hittat någon förklaring till min viktnedgång.
Men på ultraljudet så fick jag även veta att jag va gravid, vilket inte va så passande just nu. Så på bara två dagar fick jag reda på att jag va gravid och fick även tid för abort. Så i fredags så var jag på huddinge och fick första tabletten som avslutar allt, sen i lördags så fick jag ta resten. Jag visste vad för typ av smärta jag kunde vänta mig då jag gjort en liknande abort, men såhär ont och dåligt trodde jag inte att jag skulle må. Men med lite tålamod och absolut min sista ork i kroppen så orkade jag iallafall.

Så med det ur världen så vet läkarna fortfarande inte varför jag går ner i vikt så just nu är det bara att fortsätta hålla koll på vikten.

Aja ligger i sängen just nu medans jag skriver detta och kollar på Greys Anatomy, men ska snart börja göra mig klar och åka och jobba. Är dock inte taggad för kylan då jag fryser så sjukt mycket just nu trots mycket kläder.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon 😊nouw.com/bolmgren
Loottzz
Loottzz,
God Morgon =)nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229