Helt färdig

Hej alla underbara

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills?
För min del har veckan gått i ett, jag har ju bytt arbetsplats så jobbar just nu 2 skift vilket suger på ett sätt. Så denna vecka har jag jobbat eftermiddag, vilket betyder att jag jobbar mellan 14-23.30 och man hinner inte mycket innan jobbet med en liten pojke här hemma. Det har ju varit Caspers första två dagar själv på dagis denna vecka och jag har lämnat vid 11 så han inte kommer mitt i lunch eller vila och Kim har hämtat vid 17.
Efter jag har lämnat Casper vid 11 så har jag åkt till stallet och har hunnit fixa maten till hästen innan jag har behövt åka till jobbet, är. Mer stressigt dessa sveckor och även lite sömn då jag inte är hemma från jobbet först vid 00 och somnar kanske vid 2 och Casper har vaknat typ 7.

Men får. Se om man lyckas planera ihop vardagen så man hinner det man måste varje vecka.

Jag är ledig idag då jag bara jobbar 4 dagar den veckan jag jobbar eftermiddag, och Casper sover just nu sen ska vi åka och handla lite innan Kim kommer hem från jobbet.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta