Heldag hemifrån

God kväll

Äntligen får man sitta ner och koppla av.
Har verkligen varit hemifrån hela dagen idag.
Åkte hemifrån vid tio och började med att fixa till hästen, åkte sedan vidare till Volvo i Eksjö och lämnade Volvon på inkoppling av dragkrok. Gick sedan därifrån till sjukhuset för vi hade ett bokat besök hos sjukgymnasten som skulle kolla Caspers huvud eftersom att det är lite snett, det gick bra och vi fick lite saker att tänka på och tips på hur vi kan få det lite bättre.

Gick sedan därifrån direkt till öppna förskolan och myste med alla mammor och barn och idag stod mat på temat på lilla baby cafét och det va intressant.

Efter öppna förskolan gick vi tillbaka och hämtade Volvon och åkte sedan och parkerade inne i Eksjö och gick och tog mig en latte inne på Lennarts bakficka innan jag skulle möta Kim och handla på Willys.

Sen vart det bara hem och börja med maten.Hann även små städa lite inne på byrån i sovrummet innan det va dags att fixa Casper inför sängen, och nu har han precis ätit och jag ska lägga honom i hans säng så han får sova.

Imorgon behöver jag bara åka iväg för att fixa till hästen så imorgon är det ingen bestämd tid för att komma iväg vilket ska bli skönt.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229