Gårdagens bilresa

God dagens

Nu har jag äntligen orkat mig upp ordentligt ur sängen, har vaknat flera gånger men även somnat om igen.

Gårdagens biltur tog nog slut på alla krafter jag hade, men sen är det ju ganska jobbigt att sitta och köra långa sträckor helt själv. Är ju ändå ca 35 mil enkel till stockholm härifrån så det blir ju ca 70 mil bara resan till och från. Sen satt jag dessutom i köerna i stockholm också och det tar verkligen på krafterna.

Men överlag gick resan bra tycker jag. Började ju med att åka och fixa till hästen på morgonen så jag åkte väl därifrån vid ca 9 tiden, och det rullade på fint på vägen men jag blev dock lite trött när jag närmade mig norrköping. Så där fick jag stanna till på en mack för att både gå på toa och sen så köpte jag mig en glass. Sen kände jag mig piggare igen och resan vidare gick smidigt.

När jag väl kom till Stockholm så mötte jag upp mamma i kungens kurva för jag behövde köpa mig ett par skor. Så det vart ett par skor från stadium outlet och sedan begav vi oss hem till mamma på en liten snabbfika innan hon skulle till jobbet.

Åkte då och hämtade kims däck på hans mammas gubbes jobb, och sen vart det ett snabbstopp utanför Kims pappa innan jag satte mig i köerna hemåt.

Och idag blir det en ganska lugn dag. Måste bara till hästen och fixa sen ska jag bara ta det lugnt här hemma känner jag.

Hoppas eran torsdag blir supefin

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Loottzz
Loottzz,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag gillar inte att köra bil i större städer, men börjar lära mig att köra lite längre sträckor nu =) Men 70 mil lät väldigt långt även om det är tur/retur. Förstår att du är trött.
Förresten, hittade hit från ett nouwtåg - följer dig nu! Hade vart kul om du ville följa mig med =)
nouw.com/frökenrödlök
Loottzz
Loottzz,
ne man måste verkligen vara med överallt om man speciellt ska typ köra i Stockholm. för där har folk noll koll och är bara stressade . va riktigt skönt att flytta därifrån. nouw.com/loottzz
Loottzz
Loottzz,
missade hälften jag skulle skriva 😂 men 70 mil är ganska lite om man jämför vissa tur och retur resor man kört, men nu när man är gravid så är det lite jobbigare. nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229