Fullt ös hela tiden

Alltså gud jag hinner knappt med dagarna längre, det är verkligen full rulle hela tiden. Jobbar jag inte så antingen sover jag eller så försöker jag umgås med Kim eller är hos hästen. Därför blir också bloggen lidande, men det är så det kan vara när man har mycket annat för sig i livet. Men kanske kommer lugna sig lite sen.

Idag är det iallafall jobb dags igen, jobbar idag och imorgon sen är det lång helg, ska väl fira midsommar någonstans och sen ska min ena systers två barn firas då den ena fyllde år igår och den andra fyller år i juli. Men då är hon nog inte i Stockholm så firar båda samtidigt. Sen jobbar jag en vecka till innan jag tar två veckors semester, ska väl inte göra så jätte mycket på semestern utom att åka till Västerås första veckan inte summer Big meet. Och andra veckan har vi inget planerat.

Ska försöka hinna med hästen en massa under min andra veckas semester, och jag försöker vara ute fort jag är ledig också. Blir nog många långturer på andra sidan vägen också, men lite semester får han iallafall när jag är i Västerås. Summer meet startar ju inte först på torsdagen den veckan vi är i Västerås, men jag och Kim tänkte att vi skulle ha lite semester i början på veckan där uppe. Kan nog bli bra.

Men vi hörs 😊

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229