Fiskgratäng

God kväll på er

Har haft en super skön dag på öppna förskolan med Lilleman och han skötte sig precis som vanligt.
Idag satt vi mest och prata om det här med att vara förälder och om vi hade några förväntningar på hur det skulle bli eller se ut, typ om allt bara är ett rosa fluff eller ett rent helvete osv...
Sen satte vi oss och fikade lite och bara pratade rent allmänt och det är så himla skönt att sitta och prata med andra mammor och bara utbyta erfarenheter och tips och råd.

Men efter öppna förskolan blev det en sväng i på Willys och handla innan vi åkte till stallet och fixade till hästen, sen åkte vi hem och gjorde i ordning fiskgratängen som nu står i ugnen medans jag skriver detta inlägg. Har aldrig gjort fiskgratäng innan så ska bli spännande och se om det blir bra eller inte =)

Blir nog en lugn hemma kväll sen framför soffan


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hästfri dag

God dag på er alla fina!

Tog mig en skön och lugn sovmorgon och kände verkligen ingen stress för att gå upp.
När jag sedan gick upp så vart det en liten promenad med hunden som har lite ont i magen så det är bra att han får gå lite, men det blir inga långrundor då det är för varmt men fler korta. Sen får han äta Kokt torsk och ris några dagar så borde det gå över.

Och idag har jag en hästfri dag vilket är riktigt välbehövligt då jag inte har ork att både städa här hemma och fixa hästen samma dag så nu kommer jag kunna planera lite bättre så jag även hinner ta det lite lugnt.
Så nu sitter jag här vid köksbordet och har tagit en liten paus i städandet och tänkte blogga lite medans jag dricker en vaniljlatte och ett glas med kalla iste.

Sen får vi väl se vad mer dagen har att erbjuda.
Men jag hoppas ni får en super bra dag!

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta