Egen tvättstuga

Va hemma hos mamma i tisdags och tvättade i deras tvättstuga då den är bättre än våran här hemma, och man får mer tvättat pga att dom har tre tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp i vardera rum.
Och hade precis tvätt för 6 st maskiner så va riktigt skönt att få undan det och kunna börja packa ner kläderna.

Det som är skönt nu med flytten är att vi kommer ha tvättmaskiner och det nere i källaren i duschrummet, och då kommer vi även ha torktumlare så jag slipper stå och hänga alla underkläder och handdukar. Här hemma just nu har vi bara tvättmaskin och måste hänga allt på tvättställning inne i badrummet, vilket gör att den tar massa plats. Men det kommer inte göra det där nere för det kommer kunna hänga där nere utan att vara ivägen.

Kommer försöka inreda där nere också så det blir riktigt fint och välordnat med allt.
Ska bara fixas med tak, väggar och golv först. Sen så blir det fix, har hittat lite inspo pinterest som jag lägger upp här nere.

Hur har ni det i eran tvättstuga?

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Varganess
Varganess,
Skönt med stor tvättstuga! 😃 Själv har jag en tvättmaskin inklämd bredvid duschkabinen jättetrångt ute i bastun och får hänga allt på en sån torkställning man plockar fram enkom när man ska hänga tvätt. Ville ha en sån kombinerad tvättmaskin/torktumlare men min hyresvärd snålade... Extra bökigt tycker jag det är med att tvätta sängkläder, åtminstone på vintern, för jag bor ju på 30kvm så det finns inte så mycket utrymme att hänga upp dem inomhus ^^;
nouw.com/varganess
Loottzz
Loottzz,
känner igen det problemet med säng kläder 😂 vi bor på 41 kvm med uteplats men kan inte ens hänga tvätt ute på sommaren då våra grannar ovanför askar och fimpar ner på våran uteplats. så ska bli skönt att flytta till hus på landet.
nouw.com/loottzz
Varganess
Varganess,
Haha ja då känner du verkligen igen det! Jag har åtminstone trädgård där jag kan hänga på sommaren :p Meeen vad äckligt av grannarna, hatar rökare som inte kan ta hänsyn! Skönt att ni ska flytta då ^^
nouw.com/varganess
Loottzz
Loottzz,
ja men verkligen. visst jag rökte själv innan jag blev gravid men jag skulle aldrig aska eller fimpa utanför min balkong. finns liksom askkoppar av en anledning.
nouw.com/loottzz
Varganess
Varganess,
Ja men eller hur! Vill folk röka så fine, men känns lite som att jag skulle typ... Låta mina hundar bajsa på någons gräsmatta och inte plocka upp det, väldigt respektlöst!
nouw.com/varganess
Loottzz
Loottzz,
ja men precis . synd bara att alla inte tänker så.
nouw.com/loottzz
netasha
netasha,
Men gu så lyxigt med så stor tvättstuga med så många maskiner och tumlare och skåp! 😍 vi har en tvättmaskin och litet och rörig tvättstuga. Ska bli intressant att följa dig
nouw.com/netasha
Loottzz
Loottzz,
ja med tanke på att dom bor i hyresrätt så är det riktigt bra. 😊 Åh tack ❤
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229