Drömmen

Never stop dreaming

Alla har vi drömmar och mål här i livet, men det är inte alltid så lätt att nå dom.

En dröm som jag och Kim har är att lyckas få en större lägenhet, eller kunna köpa ett litet hus ute i skogen. Just för att vi just nu bor i en 1a och har gjort det dom senaste 5 åren. Och enda chansen för oss att få större där vi bor just nu är att börja bospara hos dom, och det vill vi inte. Sen har dom varit försenade med stambytet i typ 10 år så det är inte så jätte seriöst, och det gör det liksom svårare att byta. Så lättaste sättet är att antingen vänta tills stambytet är gjort eller försöka få tag i ett annat förstahands kontrakt hos någon annan värd.
Vi vill som minst ha en 2a men helst en 3a som inte är så dyr, har vi en 3a så kan jag ha det ena rummet som kontor/hobby rum. Och en dag kanske det kommer en liten mini av oss två och då behöver vi ju ett rum till den. Då vi iallafall vill ha ett barn och bilda familj. Och ska vi någonsin kunna det så måste vi ha större och inte bo kvar i en 1a vi knappt får plats i just nu.
Så vi kan bara fortsätta leta och hoppas det är vår tur snart att lyckas här i livet.

Men medans vi bor kvar i 1an så ska vi försöka spara så mycket som möjligt, så vi får ihop en liten buffert för framtiden.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229