Dags att göra sig klar

Ja här sitter jag vid köksbordet och pillar på datan och känner att jag nu måste göra mig klar och dra iväg till hästen. Ska först byta om och sedan gå en promenad med hunden för han får stanna hemma då jag ska möta Kim i Eksjö sen och handla lite.

Sen blir det väl hem och fixa lite nere i källaren då tanken är att vi ska försöka få upp varan gamla säng upp till vinden så vi kan använda det som gästrum nu under sommaren då det faktiskt går att sova där just nu. Själva stora mjuka madrassen är redan där uppe men själva stommen eller vad man säger behöver skruvas isär först innan vi kan bära upp den då det är lite trångt dit upp och sängen är 160.

Så det är vad min dag har att erbjuda så länge så vi hörs väl senare =)


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Is this my kind of outfit?

Innehåller Affiliate länkar


Satt och surfade runt på lite olika klädbutiker och hittade dessa saker på Gina Tricots sida, Hur snygg va inte denna outfit?
Jag försöker ju som sagt komma på min typ av stil på kläder, Eftersom att jag vill förnya min garderob med lite nytt som kan passa både vardag och fest.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Allt har gått bra

God kväll

Kom hem från stallet för två timmar sedan och har fixat iordning inför besiktningen av kök och badrum innan stambytet.

Vart även en sen dag på jobbet då jag tog min chefs eftermiddagshundar, så slutade inte först typ fem. Åkte sedan direkt till stallet och ville Börja  fixa iordning i skåpet, fick lite gjort och borstade även av exet lite. Han verkar vara glad över att vara tillbaka iallafall, även om det är lite dyrare så måste jag göra det som är bäst för honom i nuläget. Sen får vi se vad framtiden utvisar.

Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla lite youtube klipp innan det är dags att sova.
vi hörs nog imorgon. 😊

Världens bästa gamla farbror. Du och jag till slutet. ❤

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta