dagarna går

God kväll på er

Med lilla Casper ammandes så passar jag på att uppdatera er lite om livet.

Man börjar väl mer och mer komma in i rutiner men vi får väl se hur det blir på måndag nu när Kim börjar jobba igen, det kommer säkert gå bra det är bara att man ska anpassa sig till att vara själv halva dagarna iallafall. Dom senaste två veckorna så har jag bara fått i mig frukost på morgonen tack vare Kim då han har plockat fram och fixat allt sånt medans jag fixat med Lilleman.

Men det kommer nog gå bra iallafall nått lyckas jag nog lösa att äta. Och sen är denna lilla kille väldigt snäll också så jag tror det går bra.

Men ja det va väl allt för tillfället men jag kommer väl tillbaka mer och mer.

hoppas ni har det toppen i värmen iallafall
kram

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ska jag byta namn?

Har suttit och funderat i några veckor på om jag ska byta namn på bloggen eller om jag ska fortsätta att heta Loottzz?

Tänkte i såna fall bara döpa om den till Lotta Karlsson då det kanske är mer stilrent. Men tycker däremot att mitt namn är lite tråkigt. haha.

Men vad tycker ni?
Rösta gärna och ge gärna förslag på hur jag kan skriva det annars också =)

Byta namn?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Gårdagens bilresa

God dagens

Nu har jag äntligen orkat mig upp ordentligt ur sängen, har vaknat flera gånger men även somnat om igen.

Gårdagens biltur tog nog slut på alla krafter jag hade, men sen är det ju ganska jobbigt att sitta och köra långa sträckor helt själv. Är ju ändå ca 35 mil enkel till stockholm härifrån så det blir ju ca 70 mil bara resan till och från. Sen satt jag dessutom i köerna i stockholm också och det tar verkligen på krafterna.

Men överlag gick resan bra tycker jag. Började ju med att åka och fixa till hästen på morgonen så jag åkte väl därifrån vid ca 9 tiden, och det rullade på fint på vägen men jag blev dock lite trött när jag närmade mig norrköping. Så där fick jag stanna till på en mack för att både gå på toa och sen så köpte jag mig en glass. Sen kände jag mig piggare igen och resan vidare gick smidigt.

När jag väl kom till Stockholm så mötte jag upp mamma i kungens kurva för jag behövde köpa mig ett par skor. Så det vart ett par skor från stadium outlet och sedan begav vi oss hem till mamma på en liten snabbfika innan hon skulle till jobbet.

Åkte då och hämtade kims däck på hans mammas gubbes jobb, och sen vart det ett snabbstopp utanför Kims pappa innan jag satte mig i köerna hemåt.

Och idag blir det en ganska lugn dag. Måste bara till hästen och fixa sen ska jag bara ta det lugnt här hemma känner jag.

Hoppas eran torsdag blir supefin

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta