BVC besök

Halloj

Ännu en lite svalare dag eller ah den är rätt så varm men ändå lite svalare, igår öste ju regnet ner precis när jag skulle åka iväg men det va riktigt skönt dock lite svårare att gå ut till bilen med Lilleman utan att han skulle bli dyngsur.

Aja dagen har iallafall bestått av BVC besök inne i Eksjö, Och denna lilla kille bara växer på alla sätt och vis. Han har passerat sin födelsevikt ganska ordentligt och han är då bara 2 ½ vecka gammal, men det betyder ju också att han äter tillräckligt om dagarna trots att jag ibland känner att han äter sällan men det kan jag sluta tänka på. Och jag kan fortsätta låta honom sova så länge han vill på nätterna emellan matningarna och det är bara sjukt skönt för mig för inatt åt han runt 12 och sov sedan till straxt innan sex, vilket är nästan 6 timmar utan mat men så länge han sover så är han ju inte hungrig iallafall. Nej så så länge han går uppåt i vikt så får han äta när han känner för det helt enkelt, självklart ser jag till att han äter lite oftare om det är riktigt varmt ute men då vill han också äta oftare.

Nej och utöver Bvc besöket så har jag varit och fixat till hästen och har även hunnit tvätta och fixa lite med Lillemans kläder så nu har jag tagit bort typ allt i storlek 50 som är riktigt smått då han ändå typ vuxit ur det och sen plockat i ordning på nästa storlek och lagt i lådorna.

Nu väntar vi bara på att Kim kommer hem så blir det väl att börja fixa med mat och lite sånt.

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall =)


Alltså han är så söt så jag dör flera gånger om dagen. <3

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229