BVC besök

Halloj

Ännu en lite svalare dag eller ah den är rätt så varm men ändå lite svalare, igår öste ju regnet ner precis när jag skulle åka iväg men det va riktigt skönt dock lite svårare att gå ut till bilen med Lilleman utan att han skulle bli dyngsur.

Aja dagen har iallafall bestått av BVC besök inne i Eksjö, Och denna lilla kille bara växer på alla sätt och vis. Han har passerat sin födelsevikt ganska ordentligt och han är då bara 2 ½ vecka gammal, men det betyder ju också att han äter tillräckligt om dagarna trots att jag ibland känner att han äter sällan men det kan jag sluta tänka på. Och jag kan fortsätta låta honom sova så länge han vill på nätterna emellan matningarna och det är bara sjukt skönt för mig för inatt åt han runt 12 och sov sedan till straxt innan sex, vilket är nästan 6 timmar utan mat men så länge han sover så är han ju inte hungrig iallafall. Nej så så länge han går uppåt i vikt så får han äta när han känner för det helt enkelt, självklart ser jag till att han äter lite oftare om det är riktigt varmt ute men då vill han också äta oftare.

Nej och utöver Bvc besöket så har jag varit och fixat till hästen och har även hunnit tvätta och fixa lite med Lillemans kläder så nu har jag tagit bort typ allt i storlek 50 som är riktigt smått då han ändå typ vuxit ur det och sen plockat i ordning på nästa storlek och lagt i lådorna.

Nu väntar vi bara på att Kim kommer hem så blir det väl att börja fixa med mat och lite sånt.

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall =)


Alltså han är så söt så jag dör flera gånger om dagen. <3

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Riding Gear by Horze

Inlägget innehåller adlinks

Halloj

Har gjort i ordning ett kollage med lite ryttarutrustning som jag skulle vilja köpa inom en snar framtid från Horze.se

Detta är ju inte från Horze egna märke men finns att köpa hos Horze butiker eller på nätet =)

Vad tycker ni??


#nouw30daychallenge
#Horze.se #häst #nouwinfluencer

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Lite organisering

Vet inte om det bara är jag som fortfarande tycker om att organisera saker i olika pärmar? Men jag tycker iallafall om det mer än att ha allt sparat på datorn, försvinner lätt där.

Har nu ikväll suttit och skrivit statistiken på bloggen för december månad, så nu ska jag göra iordning en blogg pärm där jag ska göra iordning så jag lätt kan kolla över gammal statistik hädanefter. Och varje månad skriver jag av föregående månads statisk.
På så vis kan jag se vad som varit bra och vad som behövs förbättras och kan även peppa mig själv att alltid vara bättre hela tiden.

Hur gör ni som bloggar mer på allvar? organiserar ni allt och använder penna och block och planerar allt i?

kul att veta hur andra gör

Alla mina siffror är övertäckta då jag är den enda som behöver se detta. och jag kan även skicka det till företag vid förfrågan.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta