Början av flytt

Ja hur ska man påbörja inlägget om denna helg?

Hela helgen har bestått av flytt av grejer, så i fredags åkte Kim och hämtade släpet vi skulle låna över lördagen. Sen började vi bära ner allt från vinden som skulle med, så nu står det bara sopor kvar där uppe.

Sen packade vi in allt vi hade i förrådet utanför dörren och sen va släpet fullt. Sen fick vi köra ut släpet till Tyresö så vi kunde ställa in det över natten då va inte hade lås till det, eller fick in det i garaget hemma.

Gick upp vid 5 på lördag morgon och åkte och hämtade släpet, och började sedan resan ner till Småland.
Tog ca 3,5 timmar ner då vi även stannade på vägen och köpte frukost, och sen vart vi tvungna att stanna och tanka bilen också.

Gick ganska fort att lasta ur allt och medans vi gjorde det så fick hundarna springa omkring på tomten. Resan hem sen gick segt men ändå fortare, va väl hemma vid sju tiden hos Kims pappa och fick i oss lite middag där innan det va dags att åka hem och sova.

Sov ut länge på söndagen och jag fick dessutom vara kvar hemma och vila ännu mer medans Kim åkte och lämnade släpet, Sen ha vi inte gjort så jättemycket mer idag än lämnat hem mammas hundar som vi haft här i två veckor.

Och imorgon (Måndag) ska vi till Ikea efter att Kim varit hos läkaren vid 13 tiden, Ska prova ut en varsin 90 madrass till våran nya sängstomme vi fick av Kims syster. Och sedan äta julbord på Ikea med mamma och Peter.

Men vi hörs mer imorgonYou can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229