Blöjbyten

Kom på häromdagen att jag kanske ska skriva om vad för saker jag använder när vi byter blöja på Casper, och det jag kan ju inte säga om det är för att vi använder just det eller om han bara har en bra hud om gör att han inte blir röd om rumpan.

När han kissar så torkar jag bara med en våtservett och kan kolla om det möjligtvis skulle behöva pudras lite puder på, så det är rätt simpelt.

Och när han har bajsat så fyller jag bara en liten bunke med ljummet vatten och håller ner lite olja i och sedan tar jag vanliga tvättlappar och blöter. Ibland men väldigt sällan smörjer jag in mellan skinkorna så att säga med pytte lite inotyol salva för att det kan bli lite rött av bajset helt enkelt.

Men utöver det så har jag knappt använt något annat så jag har köpt på mig en massa salvor som jag inte behövt använda men man kanske behöver dom nån gång iallafall.
Och jag har även medvetet försökt att använda så lite salvor och grejer som möjligt just för att han då kanske blir tåligare och klarar mer. För jag vet att om jag själv till exempel använder hand kräm ofta så blir mina händer torra så fort jag bara hoppar över ett tillfälle så jag tänker att ju mindre saker desto bättre.

Oljan mjukar ju upp huden och skyddar den så det räcker nog bra ändå.

Är det någon av er som gör så och tänker så också?

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären ,
Känner igen det från tiden när min tonåring var liten. Ungefär så gjorde jag med 😊nouw.com/denevigaresenären
Janelle
Janelle,
Bra tips för oss som inte har bebis😁nouw.com/janelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dags att göra sig klar

Ja här sitter jag vid köksbordet och pillar på datan och känner att jag nu måste göra mig klar och dra iväg till hästen. Ska först byta om och sedan gå en promenad med hunden för han får stanna hemma då jag ska möta Kim i Eksjö sen och handla lite.

Sen blir det väl hem och fixa lite nere i källaren då tanken är att vi ska försöka få upp varan gamla säng upp till vinden så vi kan använda det som gästrum nu under sommaren då det faktiskt går att sova där just nu. Själva stora mjuka madrassen är redan där uppe men själva stommen eller vad man säger behöver skruvas isär först innan vi kan bära upp den då det är lite trångt dit upp och sängen är 160.

Så det är vad min dag har att erbjuda så länge så vi hörs väl senare =)


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Kämpar sig framåt

Hej på er

Har varit dåligt med uppdatering senaste tiden, men med mycket jobb och allt annat som ska hinnas med så är det ju bloggen som hamnar i kläm.

Men om en stund ska jag göra iordning en matlåda jag ska ha med till jobbet, börjar 19:30 ikväll med ett pass. Och imorgon kl 07 börjar nästa så kommer hem imorgon kväll typ igen.

Saknar alltid Kim så himla mycket när jag jobbar såhär, men tror ändå att det är bra att vi slipper vara på varandra varenda eftermiddag/kväll.

Och planerar för att flytta till Småland fortsätter, väntar fortfarande om svar Ang kims jobb. Men han skulle prata med dom i Vimmerby nu i veckan .

Men jag uppdaterar när det finns tid.

hoppas ni haft det bra.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta