blir aldrig frisk

Godkväll
Vaknade upp imorseefter otroligt sjuk natt och kände mig inte allas på topp, tog tempen och mycket riktigt så hade jag feber. Skrev till jobbet att jag blir hemma och sen gjorde jag iordning Casper och gick med honom till dagis, sen va det bara hem direkt och vila.

Har verkligen legat i sängen hela dagen och nu ligger jag i soffan så jag får umgås lite med mina killar.
Imorgon blir jag hemma också men Kim lämnar Casper på morgonen så jag verkligen får vila ut.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Sandrasfitlife
Sandrasfitlife,
Åh men krya på nouw.com/sandrasfitlife
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

saker börjar ordna upp sig

God kväll eller ska man kanske säga godnatt haha

Nej men har äntligen lagt mig i sängen och har kollat runt lite på sociala Medier och spelat lite på telefon, men ska nu lägga ifrån mig telefon och försöka sova.
Borde somna fort då jag är helt slut efter denna dag.

Men nu är äntligen hästen flyttad och jag kan lämna mig avslappnad med det och kan nu fira jul i lugn och ro och kommer från och mer nu hinna med mycket mer sista tiden som mammaledig.

Hoppas bara jag får goda besked på ett jobb jag sökt nu efter jul, vill verkligen ha detta då jag fått reda på ingångslön osv och jag skulle då få en väldigt bra lön och jag kommer nog ha väldigt mycket tid tillsammans med både Casper och Kim under Kims pappaledighet och sen även efter.

Och vet ni vad? snart har vi bott här i hjältevad och Småland ett helt år men det känns som flera då man faktiskt känner sig hemma här. Ångrar inte en sekund att vi flytta från stockholm.

Nej nu blir det sova för imorgon ska vi åka och julhandla och vi tänkte komma iväg tidigt så kanske man slipper massa folk haha.

God natt och ha en trevlig jul helg.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer