Backa 3 kilometer

Godmorgon

Då har vi varit här i Västerås i en dag redan, och vi har precis gått upp. Kim står just nu och diskar och jag dricker mitt morgon kaffe utanför.

Gick bra att åka hit igår utom en liten fel körning tack vare gpsen i bilen, vilket resulterade i att vi åkte 3 km typ på en smal grusväg och fick sen backa tillbaka då det kom en bom. Men det gick bra till slut.

Regnade dock lite mycket igår så vi gjorde inte så jätte mycket, utom när det vart uppehåll ett tag. Då åkte vi till westerqvarn där dom har typ liten jänkebils träff varje måndag.

Men idag ska vi bara åka och fixa lite små saker, sen får vi se vad mer vi gör.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

No routines just stress

Har funderat väldigt länge på varför jag går ner i vikt. Och eftersom att läkarna inte hittar något så tror jag det mest beror på stress och inga rutiner i jobbet. Jag vet aldrig vad jag får I lön så varje månad är som ett lotteri i om man klarar räkningarna och klarar sig hela månaden. Jag vet liksom inte om jag kommer gå upp i lön om någon månad eller om jag nu går upp i lön, hur länge får jag behålla den innan den måste gå ner igen pga olika saker. Det måste nog bli ändring på detta och sen kanske jag kommer må bra igen..

Imorgon ska jag träffa min gamla chef från hunddagiset och prata lite och jag tror att det kommer ge mig en hel del.

Så vi får se imorgon om jag kan ge nått mer besked då om hur allt kommer se ut i framtiden?.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer