Back home

God dagens

Äntligen är man hemma i lugnet igen, eller ah vi kom hem igår kväll runt 9 tiden.
Va väl både kul och stressigt att åka till stockholm. Det som va kul va väl att träffa folk man inte träffat på länge, men det är inte lika kul att man måste hjälpa folk med saker så fort man kommer upp. Men nu blir det nog inga mer långresor först efter lilleman kommer för jag känner att jag inte orkar sitta i bilen mer än nödvändigt för det känns typ som att höften brinner.

Så nu får folk komma till oss helt enkelt.

va iallafall förbi pappas grav och fixade så han har vårfint, gäller att passa på medans man är uppe i stockholm. Ska fixa en liten "minnesplats" här på tomten också där jag kan tända ljus och sätta någon blomma osv om jag känner att jag vill göra det.


Men nu blir det snart att åka till hästen och sen också fixa med lite annat här hemma.

Hoppas ni haft en bra helg och trevlig valborg

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Mysig tur idag

God kväll

Började min dag väldigt sent då jag va så himla trött och ändå inte hade något för mig.
Åkte sedan till stallet och fixade allting, och sedan gjorde jag iordning hästen och red ut en sväng med två från stallet. Riktigt mysig runda dock stormade det lite på vägen hemåt men ändå.

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit middag och ska snart gå ner och duscha innan det är dags för Wahlgrens värld.

Det är typ vad som hänt idag men det va en skön dag.
Vi hörs imorgon igen.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Kort runda i en snöig skog

Halloj

Nu har jag tid att sitta vid datan igen. fick börja med maten och lite annat direkt när jag kom hem.

Men hade verkligen det jättemysigt ute i stallet idag. Gjorde som jag gjort tidigare dagar att jag börjar med att mocka och fixa mat för då har jag all min andra tid till bara hästen.

Så jag fixade med allt annat först och sedan tog jag in honom och gjorde honom iordning, vart så sugen på att rida och igår så förklarade en tjej i stallet hur man kunder gå eller rida en runda som tar ca 20 min. Så jag sadlade på och red iväg. Självklart va han pigg och framåt men det är okej. Men vi hittade runt och alla vägar jag typ red på va som gjord för en snö galopp. Så himla mysigt va det.

Imorgon ska han få bara vara för då ska han släppas ihop med den han ska stå med i hagen så tänkte bara åka ut och fixa allt annat och sen får han vara ute i hagen och bekanta sig med sin nya kompis.
Och på onsdag tänkte jag rida inne i ridhuset en liten sväng, inget avancerat utan mer en lite vänja sig med ridhuset tur.

Men vi hörs mer imorgon

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta