Ännu en helg förbi

God morgon

Ja då har ännu en helg passerat och man har knappt hunnit med nånting fast man gjort massor.
Jag hade ju stallet i helgen så det va både in och utsläpp lördag och söndag och även kvällsfodring på lördagen.
Och emellan fodringarna på lördagen så hann jag börja kratta undan lite löv från tomten, men ska försöka fortsätta nu i veckan så det inte är så mycket som ligger så kan man små kratta några gånger i veckan sen.

Senare idag så blir det att åka och handla så vi har lite mat i veckan och sedan blir det att fixa till hästen, och ikväll vill jag bara kunna mysa ner mig i soffan och titta på tv helt enkelt.

Nu blir det dricka lite kaffe och kolla på nått avsnitt med unga mammor innan jag ska börja fixa lite här hemma.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Jennie
Jennie,
Känner igen det där att man knappt hunnit något trots att man gjort mycket saker! Mysigt med tv-tittande ikväll, hoppas ni får de superbra 😃🌸beautyela.se
Loottzz
Loottzz,
ja alltså det är helt sjukt hur mycket det känns som att man gör men man får inget gjort ändå 😂nouw.com/loottzz
charlottelinden
charlottelinden,
Gud vad mysigt med stallet! Jag red tidigare och jag saknar det varenda dag. Mår så bra när jag är i stallet 😊nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Min feber kille


God morgon

Ja igår kväll kom febern efter vaccinationen som jag trodde. Men han är ändå så himla underbar min lilla kille då han inte gnäller eller så utan han skattar på som vanligt men är lite tröttare, men det får han såklart vara och vi ska mysa ordentligt här hemma nu idag så åker jag till stallet när Kim kommer hem.

just nu ligger han här bredvid mig och sover och jag även lite frukost och kollar på serier.

Nu ska vi mysa vidare så hörs vi sen

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Hästfri dag

God dag på er alla fina!

Tog mig en skön och lugn sovmorgon och kände verkligen ingen stress för att gå upp.
När jag sedan gick upp så vart det en liten promenad med hunden som har lite ont i magen så det är bra att han får gå lite, men det blir inga långrundor då det är för varmt men fler korta. Sen får han äta Kokt torsk och ris några dagar så borde det gå över.

Och idag har jag en hästfri dag vilket är riktigt välbehövligt då jag inte har ork att både städa här hemma och fixa hästen samma dag så nu kommer jag kunna planera lite bättre så jag även hinner ta det lite lugnt.
Så nu sitter jag här vid köksbordet och har tagit en liten paus i städandet och tänkte blogga lite medans jag dricker en vaniljlatte och ett glas med kalla iste.

Sen får vi väl se vad mer dagen har att erbjuda.
Men jag hoppas ni får en super bra dag!

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Instagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslottaInstagram smalandslotta