All i want for christmas!

Dom senaste årens julaftnar har inte varit som dom brukade, absolut inget dåligt men ändå inte riktigt som jag vill ha det.
Det va länge sen jag verkligen längtade efter julafton, och verkligen kände den där julkänslan i hela kroppen.

Jag kan tänka mig att mycket förändrades när pappa gick bort, då han på något sätt fick fram en sån där riktig julkänsla.
Kanske berodde det på alla olika julmarknader vi gick på och att han alltid såg till att man längtade efter julen.

Visst har jag haft bra julaftnar tillsammans med Kim, men dom har aldrig blivit som jag verkligen vill ha dom.

Jag vill ju ha stor och tät "Disney" gran, med fina julkulor och massa glitter, och under ska det ligga fina inslagna paket. Helst flera stycken. (Vet att paketen inte är allt) men jag tycker att det ger lite julstämning med alla paketen under granen. Behöver absolut inte vara dyra och jättestora paket, men vill fylla ut utrymmet under granen =)


Sen skulle det vara mysigt att kunna göra en egen adventsljusstake, som man kan tända ett ljus på varje advent och ha en mysig adventsfika. Men har liksom inte haft varken råd eller tid att fixa någon, inte ens till i år även om det var planen.

Men jag ska verkligen ha en nästa år, och förhoppningsvis har vi även en stor och riktig gran inne då. Vi kan ju inte ha en stor vanlig gran just nu då det inte får plats. Men så fort vi har mer plats så blir det en riktigt stor gran.

Och sen en sak till jag skulle vilja hinna fixa innan första december nästa år, det är en adventskalender med paket till kim (skulle även vilja ha en själv) men får jag åtminstone ihop en till honom så är jag iallafall nöjd.
Men denna jul händer inte detta, men jag hoppas innerligt att nu när jag bytt jobb, att jag kommer kunna få min drömjul tillslut.Jag hoppas ni kommer få en trevlig jul och verkligen får känna den riktiga julstämningen i kroppen

Kram på er

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229