16 dagar kvar

Herregud nu är det bara 16 dagar kvar till beräknat.
Tiden går fort men ändå förbannat segt, och just nu med denna värme så orkar jag typ inte längre så jag hoppas han kommer snart. Helst hade jag velat att han kommer innan midsommar så man hinner komma hem ordentligt innan vi får besök av Kims pappa och fru. Men det återstår att se.

Har inget mer besök hos Barnmorskan först den 25 juni då jag är beräknad. Så vi får se om han kommit innan eller om jag får gå på det besöket.

Och en annan sak som gör detta jobbigt är ju att mina knän inte klarar den "lilla" viktökningen jag gjort under graviditeten. Har gått upp 13 kg totalt men det är alldeles för mycket för mina knän så har ju ont dagligen och det enda som hjälper mot smärtan kan jag inte ta så måste liksom "stå ut" så länge, så jag hoppas lilleman tänker titta ut vilken dag som helst nu.

Har väldigt mycket förvärkar och mycket flytningar, sen så trycker han på väldigt mycket neråt också så jag hoppas att det är tecken på att han vill ut snart.

Här har ni en bild på magen nu när det är 16 dagar kvar.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
även om 16 dar känns som lång tid så är det ju väldigt nära ändå 😃 har hört att hallonböadste o massage av ländrygg, fötter o vader kan sätta igång en FL tidigare. kanske värt o prova om det är jobbigt med knäna? 😊
nouw.com/angelicacarlsson
Loottzz
Loottzz,
Får kanske leta reda på det där teet och testa sen försöka få sambon att massera 😉
nouw.com/loottzz
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
såg nu att jag stavade fel menade hallonbladste, ska finnas på apoteket 😊 man ska tydligen må bättre under o efter FL. också om man dricker det. man ”får” inte dricka det som gravid innan v.35 så jag får vänta en månad till innan jag fyller skafferiet 😉
nouw.com/angelicacarlsson
Loottzz
Loottzz,
Det ska jag kolla upp imorgon . Ja jag har hört något om det men är ju ingen direkt te fantast men kanske värt att testa ändå. =)
nouw.com/loottzz
mammashus
mammashus,
Så fin mage! 😍 Håller tummarna att han väljer att titta ut snart! Mina små trivdes allt för bra i magen så gick över länge både gångerna, hoppas du slipper det!
nouw.com/mammashus
Loottzz
Loottzz,
Ja jag hoppas verkligen han kommer innan för det är riktigt jobbig. Men det återstår att se haha
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229