1 vecka kvar till BF

Hallå

Nu är det en vecka kvar till BF men jag hoppas fortfarande att det sätts igång snart, Har mer och mer förvärkar speciellt på kvällen när jag går och lägger mig. Och sammandragningarna släpper typ knappt längre.
Och nu till råga på allt så har nån nerv till höger armen hamnat i kläm så känns som att jag typ har sendrag hela tiden för det släpper inte.

Aja denna dag kommer väl inte hinna bjuda på så mycket utan jag har precis fått i mig min frukost för dagen, visst kl är snart två men jag kom inte upp ur sängen först efter 12 idag så därför fick det bli sen frukost.

Men nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe också och sen små plocka lite här hemma. Kims pappa kommer ju hit på onsdag och stannar till söndagen veckan efter så lite undan plockat kan det ju vara. Och sen vill man ju vara redo inför att kunna åka in om det startar och sen få komma hem till ett hus som är städat.


You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh såååå spännande!!!😍nouw.com/emmamehrali
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
har hört att hallonbladste ska snabba på förlossningens början samt att man mår mkt bättre efter FL o under återhämtningen om man dricker det. kanske värt o prova? 😊 nouw.com/angelicacarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229